MYCKET VILL, FEL...SKA HA MER



Sitter här med en jobbig men välkommen träningsvärk i ben, rumpa och mage. En månads uppehåll känns.
Försökte på mig lite fjanteri i början men det var för varmt och jag är en sån som behöver allt tillgängligt för att köra på med mina rutiner.
Den här veckan kör jag cardio morgon och kväll och pressar in ett styrkepass mitt på dagen. Nästa vecka börjar jag jobba, så jag passar på. Så mycket som min kropp tillåter då.
Utomlands såg jag till att få massage istället nästan varje dag. Massage som kallas yoga för den late och oj, vad den fick igång min kropp. En massa slaggprodukter som legat i dvala och skapat muskelknutor lite överallt utmanades för första gången på länge.
Att jag varit stel har jag känt av ett bra tag men att jag skulle vara så stel att det skulle krävas massage nästan varje dag i en månads tid för att få det att släppa, det trodde jag inte.
Då jag även har gamla skador så fick jag även känna på hur ont det gör när även det skadade området väcks till liv. Tårarna som rann ner längs min kind var jag ändå glad över. Jag visste att det här frigjorde en massa spänningar.
Spänningarna och muskelknutorna som gjort så ont har verkligen släppt! Är så glad att jag inte finner ord.

Sedan har vi de psykologiska aspekterna. Man mår ju så bra av massage! Och träning...
Där borta har jag tagit sjukt många bilder och filmat mig själv för att verkligen få ett hum på hur jag ser ut.
Låter konstigt men vi alla vet hur förrädiskt det är när huvudet inte hänger med och man väljer att se sig själv som en sämre variant än den man egentligen är.
Det tankesättet existerar inte längre hos mig! För första gången älskar jag mitt utseende helt och hållet.
Istället för att slås ner av de brister jag behöver korrigera så glädjer jag mig över det faktum att jag ska se till att få det gjort. Och det jag behöver fixa är så lätt så det finns inga ursäkter att inte göra det.
Jag älskar helt enkelt det faktum att det är jag som har kontrollen.             
Allmänt | | 10 kommentarer |
Upp