A LITTLE BIT OF FEEL GOOD

Vilket fantastiskt år det har varit!
Först och främst välkomnades ett underbart tillskott till familjen. En välsignelse och källa utav glädje och kärlek utan dess like.
Har träffat och lärt känna fantastiska människor. Har kommit på fötter igen och sått frukterna av ett hälsosamt leverne.
Gjort sköna resor som varit milstolpar i min personliga utveckling.
Sett hur mycket rutiner faktiskt betyder för mig och hur snabbt disciplinen kan rubbas när samma rutiner inte kan infrias.
Och hur envis jag varit när jag febrilt vävt in dem in i min vardag igen.
Givit mig tid och anderum att en gång för alla låta saker i det förflutna få sjunka in. Våga känna efter och våga inse att det varit händelser förr som påverkat mig så mycket och ingenting annat.

I dag mår jag så bra och jag känner igen mig själv igen. Min spegelbild älskar jag mer än någonsin. Ler oftare dessa dagar och ser världen le tillbaks ännu oftare.
Det tillsammans med alla nya insikter och läxor man bär med sig under livets gång gör att jag blickar framåt med positivitet och glädje.
Ett stort tack riktas de som kommit min väg som verkar ha dykt upp för att ge den rådande sinnesbilden jag haft om mig själv ett ansikte. Även de jag lämnat vid vägkanten vill jag tacka. Som jag lärt mig av dessa möten.
När synen på mig själv nu rensats bort från massa skit så har en fantastiskt utveckling blommat ut.
Upptäcker allt oftare och förstår mer den inverkan jag har på min omgivning.
Och människor som äntrat upprätthåller en lika hälsosam syn på min person som jag själv gör.
De skulle bara våga annat.

Gott Nytt År!



SomethingALaMode – Little Bit Of Feel Good (Ft. Adam Joseph)
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp